Simplicity and repose are the qualities that measure the true value of any work of art.  Frank Lloyd Wright.

RESIDENTIAL

 
 

COMMERCIAL

 

ABOUT

天馬設計有限公司是一間具有個性與獨特風格的室內設計公司。主力於住宅和商業項目。提供一站式設計,施工,建造。為客戶量身定制最佳方案,創造理想個性的空間,設計獨特品味的生活和工作環境。
我們認為室內設計是藝術和個人生活方式的體現。從建築結構至傢俱擺設,都需要環環相扣,互相融合設計。因此透過和客人的接觸和了解,充份發揮我們的專長,在原有的空間條件裡,將客人的需求、個性和生活方式融入設計之中。
我們堅持以客為本,用心跟進每項工程進度,提供和使用優質材料,價格合理而透明。由開始設計至工程峻工,與客戶保持緊密聯系和溝通。

 

SERVICES

住宅項目

新舊住宅單位 租務單位
圍繞客戶的需求,結合藝術和實用,用專業才能為客戶建造舒適和美觀的家居空間。

商業項目

工商業辦公室,零售業商舖。
配合客戶的業務性質,體現品牌形象,建造富有公司色彩的工作和營商環境。

設計及工程管理

提供純設計繪圖,裝修工程管理
為客戶的不同需求提供服務,多元化設計風格,富經驗的工程管理。

CONTACT

Inquiries

For any inquiries, questions or commendations,

please call: 2116 0222 or fill out the following form

Office

Unit 4, 4/F Shing Yip IND Building

19-21 Shing Yip Street

Kwun Tong Kowloon

 

info@unidesign.com.hk

Tel: 21160222

Get a quote: 2116 0222
WhatsApp  : 9792 3288
Employment

To apply for a job with Us, please send a cover letter together with your C.V. to: info@unidesign.com.hk

 

© 2023 by Sphere Construction. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
 
U N I
Interior Design LTD
天馬設計有限公司